Skip to main content

Følg virksomhed

Få besked, når der sker ændringer i virksomheder, du følger.

Er der virksomheder, du har særlig interesse i, kan du følge dem og få en meddelelse pr. mail, når:

  • der er ændret i virksomhedsoplysninger, fx navn, adresse eller branche
  • der er ændret i personkreds, fx direktion, bestyrelse, revisor eller ejer
  • der er ændret i tegningsregel
  • der er offentliggjort nyt regnskab
  • der er offentliggjort andre tekster, fx indkaldelse til generalforsamling

Du skal være logget ind for at følge en virksomhed i CVR på Virk. For at logge ind skal du have en NemID medarbejdersignatur eller en privat NemID. 

Når du har fremsøgt en virksomhed og er logget ind, kan du klikke Følg virksomhed i den lille menu til højre for virksomhedens stamdata. Første gang du bruger funktionen, skal du angive, hvilken e-mail du vil have sendt meddelelser til. Herefter sender vi en mail, så snart der er ændringer i ovenstående.

Få overblik og administrer de virksomheder, du følger
I Mit Virk kan du se en samlet oversigt over de virksomheder, du følger. Du kan ændre den e-mail, vi sender meddelelser til, og fjerne virksomheder fra oversigten.

Hvis du fx kun er interesseret i nye regnskaber fra en virksomhed, kan du redigere abonnementet og fjerne flueben i Virksomhedsoplysninger og Personkreds og tegningsregel.

Hvis du følger mange virksomheder, kan det være en fordel at samle meddelelser i en daglig eller ugentlig mail. Rediger abonnement og skift mail frekvens: Hvis du har en række virksomheder, hvor du har valgt at få meddelelser ugentligt, samler vi alle ugens ændringer og sender dem i én samlet mail.
 

Fold alle ud Fold alle ind