Skip to main content

Problemer med betaling

Transaktioner, som kræver betalinger, kan på nuværende tidspunkt ikke gennemføres – herunder; stiftelse og bl. a. vedtægtsændringer af fx IVS, ApS og A/S, serviceattester, samt bestilling af udskrifter. Fra mandag d. 25/7, vil det være muligt at gennemføre betalingstransaktioner inden for normal åbningstid 8:30-17:00.  Fra mandag den 1/8-2016 vil man kunne gennemføre betalingstransaktioner i hele døgnet igen. Vi undskylder for de gener dette medfører.

Om CVR - Det Centrale Virksomhedsregister

CVR er statens stamregister for virksomhedsoplysninger. Du kan søge på virksomheder og finde CVR-numre, adresser og virksomhedsform m.m. I registret kan du også finde oplysninger om branche, antal medarbejdere og virksomhedens produktionsenheder.

Start ny virksomhed og bestil et CVR-nummer

Det er lovpligtigt for alle virksomheder at have et CVR-nummer. Registrer din virksomhed og få et CVR-nummer på Virk Indberet.

Få et CVR-udtræk

CVR-udtræk giver mulighed for at få præcis de oplysninger, du har brug for. Du kan skræddersy dit eget CVR-udtræk, enten som et enkelt udtræk eller som abonnement, hvor du løbende får besked om ændringer i de virksomheder, du følger.